Produktet tona

Shkarko katalogun

Kompania jonë ofron një gamë të gjerë shërbimesh duke e përdorur gjithë potencialin e biznesit tuaj, në mënyrë që ai të ketë sukses të garantuar.

Krijimi dhe zhvillimi i software-ve aplikative, sipas kërkesës së kilentëve.

Këshillimi dhe sigurimi i pajisjeve programore (software-it).

Shkrimi dhe përgatitja e projektit për implementimin e Sistemeve Informative, gjithashtu edhe përshtatja sipas kërkesave dhe specifikave të klientit.

Ofrimi i këshillave për ndërtimin dhe mirëmbajtjen e infrastrukturës së IT-së.

Mbulimi e mbështetja në punët llogaritare, ato të kontabilitetit dhe të auditimit, si edhe këshilla të ndryshme mbi tatimet.

Këshillime të ndryshme në lidhje me afarizmin dhe proceseve të afarizmit.

 • basic

  LOG BASIC

  Log Basic është një aplikacion i dedikuar për bizneset e vogla dhe të mesme dhe përmban modulet bazë për një biznes.
  Blerjet ,Shitjet , Raporte faturash ... Më shumë
 • basic

  LOG PHARMACY

  Log Pharmacy është një aplikacion i dedikuar për farmacitë apo dhe institucionet e tjera shëndetësore. Ai përmban të gjithë listën e barnave dhe prodhuesve përkatës ... Më shumë
 • basic

  LOG MICRO

  LOG Micro është një aplikacion i dedikuar për mikro bizneset dhe përmban modulet bazë. Si Blerje , Shitje , Arkën , POS , Stoqet ... Më shumë
 • basic

  LOG POS

  LOG Pos me shitjet ditore është i përshtatshëm për markete, dyqane të vogla, farmaci,kozmetika, etj ... Më shumë
 • basic

  LOG BAR

  LOG Bar është një software i përshtatur për restorante, bare, dhe kafeteri, ai përmban modulet në vazhdim: Menaxhimi i porosive , Menaxhimi i tavolinave ... Më shumë
 • basic

  LOG SILVER

  Log Silver është një aplikacion i dedikuar për bizneset e mesme dhe të mëdha, ai përmban modulet në vazhdim: Blerjet , Shitje , Menaxhimi Financiar , Raporte faturash ... Më shumë
 • basic

  LOG GOLD

  Log Gold është një aplikacion i dedikuar për bizneset e mesme dhe të mëdha dhe përmban modulet në vazhdim: Blerjet , Menaxhimi Financiar ... Më shumë