LOG BAR

Shkarko katalogun

Kompania jonë ofron një gamë të gjerë shërbimesh duke e përdorur gjithë potencialin e biznesit tuaj, në mënyrë që ai të ketë sukses të garantuar.

Krijimi dhe zhvillimi i software-ve aplikative, sipas kërkesës së kilentëve.

Këshillimi dhe sigurimi i pajisjeve programore (software-it).

Shkrimi dhe përgatitja e projektit për implementimin e Sistemeve Informative, gjithashtu edhe përshtatja sipas kërkesave dhe specifikave të klientit.

Ofrimi i këshillave për ndërtimin dhe mirëmbajtjen e infrastrukturës së IT-së.

Mbulimi e mbështetja në punët llogaritare, ato të kontabilitetit dhe të auditimit, si edhe këshilla të ndryshme mbi tatimet.

Këshillime të ndryshme në lidhje me afarizmin dhe proceseve të afarizmit.

 

BAR

LOG Bar është një software i përshtatur për restorante, bare, dhe kafeteri, ai përmban modulet në vazhdim:

 • Menaxhimi i porosive
 • Menaxhimi i tavolinave
 • Menaxhimi i ndërrimeve dhe kamarierëve
 • Menaxhimi i normativave për produktet nga kuzhina dhe bari
 • Blerjet
 • Librat e blerjes
 • Shitjet
 • Librat e shitjes
 • Ditari i arkës
 • Udheheqja e stoqeve
 • Raporte dhe analiza (Raporte faturash, raporte për artikuj)

 

<< Kthehu mbrapa